Tragicky dlouhé tratě 2013

O víkendu 12. října se konal na loděnici USK Praha v Malé Chuchli již 7. ročník mezinárodních závodů dračích lodí Tragicky Dlouhé Tratě. Zdravíme všechny draky a dračice, ať už nové, či pravidelné návštěvníky těchto unikátních závodů na dlouhé trati 2x4500 m. Chtěli bychom tímto poděkovat všem za skvělé závody a atmosféru, kterou o druhém říjnovém víkendu vykouzlili u nás na loděnici. Letos přijelo změřit svoje síly rovných 20 posádek z Maďarska, Německa, Slovenska, Polska a Česka. Boje to byly veliké a napínavé a my věříme, že každý si odvážel nové zkušenosti a dobrý pocit ze závodění. Rok od roku se víc a víc posádek předvádí nejen na vodě, ale také na souši a soutěží mezi sebou, kdo bude mít bláznivější obleček, či paruku a tak letos bylo opravdu na co se dívat. Chtěli bychom poblahopřát všem zúčastněným za krásné výkony a získaná vítězství.

V kategorii WOMEN se na prvním místě umístila maďarská posádka Dragon Aqua Girls, v těsném závěsu je následovala německá posádka Los Punch Ladies a na skvělém třetím místě se umístila posádka z Česka, Velký holky.

V kategorii OPEN se na vítězné příčce umístila posádka Valeo dragons složená s posádek Pražského Výběru a Nymburka, druhou pozici vybojoval Podřipský drak a třetí Stratos auto team. Všechny tři posádky zastupují Českou republiku.

V kategorii MIX zvítězila posádka Römi KKSK, na druhém místě dojela posádka ŠK dračia legia Trenčín a na třetím posádka MastersKék.

Velká gratulace všem!

Chtěli bychom také velice poděkovat všem našim sponzorům, kteří se podíleli na přípravách. Děkujeme panu starostovi Mgr. Martinu Melicharovi a celé obci Velká Chuchle. Děkujeme firmě Gambrinus, která nám dodala ceny pro vítěze, a v neposlední řadě děkujeme Hlavnímu městu Praha, které nám přidělilo štědrou finanční pomoc.

DB Tragédky

Akrobacie.

Maďarská posádka.

U obrátky.

Po startu.

Pražská posádka.

Superman povzbudil.

Vítězná posádka v plném nasazení.

Vítězná posádka s výhrou.

Ženy.