Otázky a odpovědi

Základní pravidla pro užití Otázek a odpovědí

v modulu Otázky a odpovědi můžete vkládat své dotazy vztahující se k běžnému chodu Městské části Praha- Velká Chuchle a Úřadu MČ. Vaše dotazy budou zodpovězeny příslušným zástupcem samosprávy či zaměstnancem Úřadu. Vaše otázka bude na webových stránkách zobrazena ihned po vložení dotazu, odpověď bude připojena po zodpovězení otázky. Pokud bude Vaše otázka shledána jako obsáhlejší, komplikovanější nebo bude zahrnovat širší problematiku, může odpovědná osoba (zastupitel, úředník) určit, že vaše otázka nebude zodpovídána prostřednictvím webových stránek.

Na odpovědi prostřednictvím webových stránek není právní nárok. Vaše právo na svobodný přístup k informacím tím není omezeno, náležitosti žádosti, způsob poskytování informací, omezení práva na informace, postup při podávání a vyřizování písemných žádostí, odvolání, hrazení nákladů stanoví zákon o svobodném přístupu k informacím.

Otázky budou zodpovídány do 14 dnů, ve výjimečných případech do 30 dnů.

Dovolujeme si vás upozornit, že zodpovězeny budou pouze vámi podepsané a jasně formulované dotazy. Příspěvky urážlivé, vulgární, rasistické, obsahující komerční sdělení, porušující platné právní normy ČR či obecné etické normy zodpovídány nebudou.

Smazat příspěvek #4656

Zpět na otázky

Od: stavební odbor ÚMČ Praha-Velká Chuchle

16.4.2018 v 16:23

Dobrý den,

odpověď na Vaší otázku není vůbec jednoduchá. V celé oblasti, kterou navrhujete k možnému vybudování hřiště pro mládež, nevlastní MČ Velká Chuchle v současné době žádný pozemek. Navrhuji vytipovat přesnější umístění, získat pro Váš záměr občanskou základnu ( např. podpisovou akci ) a zaslat na radnici písemný podnět. Pokud se bude jednat o pozemek v majetku Hl.města Prahy pomůžeme Vám s možným řešením, pokud se bude jednat o pozemky v majetku třetích osob či organizací není v našich současných možnostech s nimi jednat o odprodeji, či pronájmu. Dále Vám musím sdělit, že MČ Velká Chuchle nemá pro letošní rok v investičním plánu či v rozpočtové rezervě žádné finanční prostředky pro výstavbu sportovního hřiště.


Ing. Petr Schůrek

stavební odbor ÚMČ Velká Chuchle