Chuchelské vinobraní

10.9.2021

Chuchelské Vinobraní 2021 a sleva na nákup vstupenek.
Naše MČ Praha - Velká Chuchle vás, všechny naše občany, zve na akci Chuchelské vinobraní 2021, které proběhne 18. září 2021 od 13:00 ve Velké Chuchli v Chuchle Arena Praha. Můžete se těšit na výběrová vína z celé republiky, našlapaný hudební doprovod a program pro celou rodinu. Navíc jsme pro naše občany s pořadatelem akce vymysleli slevový kód na nákup vstupenek.
Chcete si zpestřit víkend a užít si s kamarády, rodinou nebo jen tak o samotě? Máte třeba děti, které by nutně potřebovaly vybít tuny energie? Nebo se rádi vzděláváte a toužíte se dozvědět nové informace např. o světových vínech, výrobě čokolády v Česku, tradiční čínské medicíně či etiketě stolování a chování? Pokud ano, neměla by vaší pozornosti uniknout akce Chuchelské vinobraní 2021. Ta je samozřejmě především o dobrém a kvalitním víně, ale na své si přijde snad naprosto každý, a to právě díky bohatému doprovodnému programu.
Jaká vína budete moci degustovat? Nejen česká a moravská od našich šikovných vinařů, ale také světová, která vám nabídnou různé vinotéky. Čekají na vás např. Vinné sklepy Kutná Hora, Vinařství Šalša, Víno Hruška, Vinařství Šmerák, Víno Blatel, vinárna Vinograf či Vinný sklep u Štipčáků. A to zdaleka není vše.
Organizátoři akce mysleli na všechny věkové kategorie. Děti si mohou užít kouzelnická vystoupení, Bubble show, ukázky akrobacie nebo bojových sportů, zápasů v ping-pongu nebo stolním tenisu a mnoho dalšího. Na dospělé pochopitelně čeká degustace vína nebo hudební program v podání Jaroslava Uhlíře a kapely, legendárních PSH, Cimbálové muziky Trnka, vystoupení Mladých a Neklidných a také koncert rappera Justina Case. „Zralejší" ročníky mezi účastníky zase ocení povídání se speciálními hosty, kteří budou brzy odtajněni. Už nyní vám ale můžeme sdělit, že se bude jednat o témata jako je víno, čokoláda, tradiční čínská medicína, etiketa a další.
Více informací najdete na www.chuchelskevinobrani.cz, kde najdete také odkaz na portál TicketLIVE, kde si můžete zakoupit vstupenky.
Ceny vstupenek platí následovně:
do neděle 12.9. za 220 Kč
od pondělí 13.9. a na místě za 330 Kč

K dispozici jsou i VIP vstupenky (do 12.9. za 1 650Kč, později za 2 200Kč). V ceně VIP vstupenky je zahrnuto např. setkání s interprety, láhev výběrového vína, vstup na afterpárty, sleva na taxi službu pro odvoz z akce nebo ochutnávka rumů a další.
Použijte slevový kód „CHUCHLE30" (bez uvozovek) k využití slevy 30 % na nákup vstupenek.
A pokud se chcete o akci dovědět víc, navštivte webové stránky www.chuchelskevinobrani.cz.

pozvánka